Pige Cuppen: Spil fodbold og tag i Sommerland Sjælland

0
1031
Foto fra sidste års Pige Cup, der fandt sted i BonBon-Land. Foto: DBU Sjælland
Foto fra sidste års Pige Cup, der fandt sted i BonBon-Land. Foto: DBU Sjælland
Foto fra sidste års Pige Cup, der fandt sted i BonBon-Land. Foto: DBU Sjælland

Først spiller du et fodboldstævne, og så får du en tur i en forlystelsespark. Hvis det lyder som en perfekt sommerdag for en fodboldpige, så har DBU Sjælland et sjovt tilbud til dig og dine holdkammerater søndag den 7. juni 2015.

Den dag arrangerer den sjællandske fodboldunion det årlige fodboldstævne Pige Cuppen for U7 til U17 piger. I år er stævnet tilbage hos Sommerland Sjælland i Odsherred, hvor det startede for nogle år siden.

Stævnet afholdes i samarbejde med forlystelsesparken og med idrætsforeningen Nykøbing IF. Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbillet til Sommerland Sjælland.

Tilmeldingen er åben og fortsætter til den 18. maj. Tilmeldingen lukker dog, efterhånden som rækkerne bliver fyldt, så det er en god ide at melde sig hurtigt til. Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Der spilles i 5-holds puljer og spilletiden er 10 minutter pr. kamp. Prisen er 400 kroner for 3-mands rækker (U7 og U9), 450 kroner for 5-mands rækker (U9, U10 og U11) og 550 kroner for 8-mands rækker (U11-U17).

Foto fra sidste års Pige Cup, der fandt sted i BonBon-Land. Foto: DBU Sjælland
Foto fra sidste års Pige Cup, der fandt sted i Bonbon Land. Foto: DBU Sjælland
Foto: DBU Sjælland
Foto: DBU Sjælland