Silkeborgs U15 nummer fem ved Future Cup i Gøteborg

0
759
Foto: Silkeborg
Foto: Silkeborg
Foto: Silkeborg

AC Silkeborgs U15-piger er et mange danske pigehold, som deltog i den internationale påsketurnering Future Cup i Gøteborg. Klubben har sendt denne beretning fra turen, hvor det blev til en femteplads:

For AC Silkeborgs U15 piger blev påsken brugt på at spille en masse fodbold. Pigerne deltog i Future Cup i Göteborg, et elitestævne med deltagere fra flere nordiske lande. 

I alt 12 U15 hold deltog i turneringen og det blev til en flot 5. plads til AC pigerne.

De indledende puljekampe bød først på et stort nederlag på 7-0 til Tölö IF, som senere gik hen og vandt turneringen. En hård skæbne og et misvisende resultat set ud fra spil og chancer. Pigerne rejste sig i den efterfølgende kamp mod Ballerup-Skovlunde, hvor AC vandt kampen 5-1.

I den sidste puljekamp stod AC igen overfor et meget fysisk stærk svensk hold – IF Brommapojkarne. Svenskerne løb med sejren, som endte med cifrene 3-2. Efter puljekampene, fulgte to placeringskampe. Her var modstanderne to svenske hold, Landvetter IF og Brätens IK. AC vandt de to kampe med henholdsvis 4-0 og 3-2. 

Alt i alt en rigtig god turnering og en god optakt til turneringen, som starter i weekenden. På søndag d. 12. april kl. 16.45 møder AC pigerne det århusianske hold IF Lyseng i første turneringskamp, på hjemmebanen ved Søholt.

Foto: Silkeborg
Foto: Silkeborg
Foto: Silkeborg
Foto: Silkeborg