U17 DM: Brøndby var bagud tre gange mod BSF – og vandt

0
995
Alberte Helligsøe scorer til slutresultatet 3-4.
Alberte Helligsøe scorer til slutresultatet 3-4.
Brøndbys Alberte Helligsøe Hansen scorer til slutresultatet 3-4. Foto: Fodboldforpiger.dk

Brøndby hentede tre vigtige point i kampen om medaljer i U17 DM-ligaen, da holdet lørdag vandt 4-3 ude over lokalrivalerne fra Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF).

Tre gange var BSF foran, men hver gang kom Brøndby tilbage i kampen, og i slutfasen slog gæsternes Alberte Helligsøe Hansen til og scorede til 3-4.

”Det var en tæt kamp, der bølgede frem og tilbage og med masser af nærkampe. BSF har mange dygtige spillere, som kan noget på egen hånd, men vi var godt forberedte på dem, og vi bevarer i hele kampen troen på, at det kan lade sig gøre at vinde, selv om vi halter efter i lang tid,” siger Brøndbys cheftræner Christina Jensen.

BSF slog til efter 12 minutter, men indenfor samme minut fik Brøndby udlignet. I det 24. minut kom BSF igen foran, men ti minutter senere faldt udligningen, og i anden halvleg gentog forløbet sig: BSF scorede – og nogle minutter senere udlignede Brøndby.

BSFs Agnete Jensen har gjort det til 1-0. Foto: Fodboldforpiger.dk
BSFs Agnete Nielsen har gjort det til 1-0. Foto: Fodboldforpiger.dk

”Jeg skal ikke tage noget fra BSFs mål, for de var flotte. Men vi laver nogle fejl, som er lidt ærgerlige. Men sådan er det, når vi møder stærke hold som BSF. Så vil der opstå fejl,” siger Christina Jensen.

Brøndby og BSF møder allerede hinanden igen tirsdag den 28. april. Det sker, når de to hold spiller semifinale i den sjællandske pokalturnering.

”Det bliver nok igen en tæt kamp, der vil blive afgjort af individuelle præstationer,” spår Christina Jensen.

Med sejren har Brøndby 42 point på tredjepladsen. Det er fem point flere end BSF, der dog har spillet en kamp færre. Ligaen føres af Skovbakken med 48 point foran Team Viborgs 46 point. Skovbakken, som tabte weekendens kamp til Varde, har dog spillet to kampe flere.

Foto. Fodboldforpiger.dk
Foto. Fodboldforpiger.dk