U17 DM: Team Viborg presser Skovbakken efter sejr i Hillerød

0
877
Tanja Hymøller scorede Viborgs to første mål.

Efter næsten en måneds pause fra U17 DM-ligaen, hvor Team Viborg har haft en stribe spillere afsted med landshold, var den jyske guldkandidat i kamp igen søndag. Modstanderen var Hillerød, og det blev til en sejr på 3-1 til Team Viborg, som dermed lægger et tungt pres på topholdet Skovbakken, der søndag tabte 1-2 til Varde. Team Viborg har nu 46 point, mens Skovbakken har 48, men Viborg har spillet to kampe færre.

Hillerød vandt i sidste kamp 6-1 over Fortuna Hjørring, og derfor var det med en god portion respekt, at Team Viborg tog turen over Storebælt. Team Viborg kom dog bedst fra start og kunne gå til pause med en føring på 2-0. Men i anden halvleg pressede Hillerød på. De fik reduceret til 1-2, og derefter var det Hillerød der sad på kampen, men de fik ikke udnyttet overtaget, og til sidst slog Viborg til.

Træner Louise Snedker beskriver anden halvleg sådan her i sit referat:

“Anden halvleg blev mere underholdningsmæssigt, hvad angår scoringsmuligheder, hvor der var gode chancer i begge ender. Dog uden at chancerne blev omsat til scoringer fra start af 2. halvleg. Efter 60 minutters spil, kom der dog unødvendig spænding i kampen. Vi lavede en fejlaflevering centralt i banen, som Hillerød effektivt omsatte til en flot scoring uden chance for Anne. Efter hjemmeholdets scoring var det Hillerød der var ovenpå, hvor de lagde et stort tryk på os. Hertil traf vi i perioden de forkerte løsninger, hvad angår opspillet. Langsomt fik vi dog arbejdet os tilbage i kampen, og efter 78 minutter lukkede vi kampen. Frida Kofod kom til baglinjen og slog et fladt indlæg bagerst i feltet. Tanja kom først på bolden og sendte boden retur til Frida, som firsttimede bolden i målet. Efterfølgende forsøgte Hillerød at ligge et ekstra tryk på os, dog uden rigtig at få noget ud af presset.

Vi kunne derfor trække os sejrsrigt ud af kampen, hvor Skovbakkens nederlag gør, at presset er sendt over på rivalerne fra Århus, som nu er 2 point foran os, men spillet to kampe mere end os”.