Fire pokalfinaler på Farum Park lørdag

0
1004

Hvis du er vild med pigefodbold, så læg vejen forbi Farum Park lørdag eftermiddag. På FC Nordsjællands sædvanlige hjemmebane afvikler DBU Sjælland i weekenden finaler i Faxe Kondi Ungdomspokalen, og lørdag eftermiddag gælder det pigefinalerne for U13, U14, U15 og U19.

Den første finale spilles kl. 14.00, hvor Brøndby IF og BSF kæmper om U13-pokalen. Kl. 15.45 gælder det U14-finalen mellem Greve Fodbold og Ølstykke FC. Kl. 17.30 er der U15-finale mellem Hillerød GI Damefodbold og Herlufsholm, og kl. 19.15 topper Taastrup FC og Roskilde Pigefodbold pokalfesten af med finalen i U19-rækken.

”Erfaringen fra tidligere afviklinger vidner om højt tempo på banerne og fantastisk god underholdning for tilskuerne på tribunen. Det er tilladt at heppe, klappe og pifte på tribunen – fordi de fleste ikke kan lade være. Det plejer at være spændende kampe og med forældre, søskende, venner og frivillige fra klubberne tilstede, så er det svært ikke at blive ramt af stemningen,” skriver DBU Sjælland på sin hjemmeside.

Eneste minus er nok vejrudsigten, der ifølge DMI ser sådan her ud for Farum lørdag:

”Mest skyet og til tider regn eller byger. Temperaturer mellem 10 og 13 grader og let til frisk vind fra sydøst, der drejer mod sydvest og aftager”.

Men der er tørvejr på tribunerne, og mon ikke kampene bliver så spændende, at spillere og tilskuere glemmer eventuelle regndråber.

Entusiasmen er som regel stor på tilskuerpladserne. Arkivfoto fra 2013
Entusiasmen er som regel stor på tilskuerpladserne. Arkivfoto fra 2013