Herfølges U12-piger er klar til U13 Øst efter fint forår

0
1713

U13 Herfoelge 1Det vidner om et fint niveau, når man allerede tre runder før sæsonafslutningen har vundet sin række – og fint højt niveau har kendetegnet U12-pigerne i Herfølge Boldklub, der er gået ubesejret igennem den bedste U12-række og blev nummer tre i den U13 2-række, som holdet også har været tilmeldt.

Det skriver Herfølge Boldklub i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

”Det er første gang vi har haft et U12-hold tilmeldt på så højt niveau, så vi var lidt usikre på om pigerne havde tilstrækkeligt niveau, men den usikkerhed fik pigerne hurtigt manet til jorden. Det har været en rigtig godt sæson hvor pigerne har udviklet sig rigtig meget – og faktisk har de kun tabt en enkelt kamp i u13-rækken,” fortæller klubbens pigekoordinator Susan Jørgensen.

U13 Herfoelge 2

Pigerne er nu så småt ved at gå på sommerferie, og kan se frem til et efterår hvor de skal prøve kræfter U13 Øst-rækken.

”Pigerne ser frem til at prøve kræfter med Øst-rækken,  men er selvfølgelig også spændte på om de har tilstrækkeligt niveau, når de skal op mod alle de bedste hold på Sjælland. Som klub forsøger vi at bakke så godt om pigerne som muligt og har netop fået lavet en aftale med en ny cheftræner, Alex Pedersen, der tidligere har spillet vores i U18 piger i op i 2.division. Hertil kommer at vi fra efteråret har skruet lidt op for træningsmængden, således at pigerne udover tre ugentlige træningspas nu også har mulighed for at deltage i boksetræning og morgentræning en gang om ugen. Vi har heldigvis allerede fået henvendelser fra piger der har meldt deres ankomst når vi går i gang med træne i uge 31, men vi ved også godt at hvis vi fremadrettet skal klare os mod de bedste hold, så bliver det i høj grad ved at vi måske er lidt flittigere på træningsbanen end vores modstandere og ved at holde fast i alt det udenfor banen – fællesspisninger, hyggeaftener og overnatninger – som også er en integreret del af det, at spille fodbold når man er 11-12 år gammel,” siger pigekoordinatoren.