KoldingQ storsejrede sig til U19-pokalen

1
1088

15-0. Så stor blev sejren, da KoldingQ lørdag vandt U19-finalen i Faxe Kondi Ungdomspokalen. Modstanderen var Taastrup FC, og de fik ikke mange ben til jorden mod KoldingQs U19-piger, som til daglig spiller Kvindeserie Vest.

“Taastrup var vel nogenlunde med de første 20 minutter, hvor deres keeper tog godt fra. Så fik de et rødt kort, men det betød egentligt ikke så meget. Vi spillede dem ud af banen, og de havde vel ikke en eneste chance i hele kampen,” siger træner Daniel Theemann til netavisen SportK.

KoldingQ havde spillet sig i landsfinalen via en 6-0 sejr i den jyske pokalfinale over Fortuna Hjørring, mens Taastrup FC havde sikret finalebilletterne ved at vinde 2-0 over Roskilde Pigefodbold i den sjællandske finale.

I finalen havde KoldingQ tre U17-spillere med, blandt andet Emma Hoppe, som faktisk er U15-spiller. Sidstnævnte imponerede i de 35 minutter, hun var på banen:

“Man må sige, hun udnyttede de 35 minutter, hun fik. Hun blev nemlig topscorer med fire mål. Flot af hende,” siger Daniel Theemann til SportK.

FOTO: KoldingQs U19-piger fotograferet efter sejren over Fortuna Hjørring i den jyske pokalfinale. 

1 COMMENT

  1. lidt anderledes kamp vi andre så.. Taastrup får udvist sin midtstopper efter 30 min. Hvor stillingen fortsat er 0 – 0 (en totalt håbløs dommerkendelse ødelægger kampen for begge hold, da Kolding formentlig var kommet for at spille fodbold.. men i særdeleshed for TaastrupFC var den udvisning katastrofal) herefter bliver det rigtigt svært! Kolding var stærkeste hold og vandt fortjent, de kørte TFC over. De forstod at udnytte overtalssituationen… Men målscoren er i min optik ikke udtryk for styrken på de 2 hold.. Iøvrigt spillede TaastrupFC ligeledes med 3 U17 spillere hvor den ene er blot 14 år..