René Nielsen ny cheftræner for Greves 1. divisionskvinder

0
1166

Greve Fodbold har pr. 1. juli 2015 indgået en 2-årig aftale med René Grau Nielsen (billedet) som ny cheftræner for klubbens kvinder, der netop har sikret sig oprykning til 1. division.

René Grau Nielsen er 47 år og kommer fra Brøndby IF, hvor han senest har været cheftræner for klubbens kvinde 2 senior. Indtil sidste sæson var han i flere år cheftræner for klubben U18 DM-hold, som i 2012 var med til at gøre til danmarksmestre.

“René Grau Nielsen har en A-træneruddannelse, og med sin store erfaring og lange karriere indenfor elite kvindefodbold, skal han være med til at videreudvikle Greve Fodbolds kvindefodbold til næste niveau med klubbens sportslige struktur og spillestil,” skriver Greve i en pressemeddelelse.

Ud over René Grau Nielsen har Greve Fodbold pr. 1. juli 2015 indgået en 1-årig aftale med Allan Ahlberg som ny assistent- og målmandstræner for Kvinde senior 1. Allan Ahlberg kommer ligeledes fra Brøndby IF, hvor han de seneste fire år har været målmandstræner i Brøndbys pige/kvinde-afdeling.