Team Viborg spillede sig endnu tættere på guldet

0
1357

Team Viborgs U17 DM-piger er nu kun en enkelt sejr fra Danmarksmesterskabet. Onsdag aften vandt Viborg den vigtige udekamp mod BSF med 0-1, og dermed kan holdet vinde guld, hvis det lykkes at vinde hjemmekampen lørdag mod OB.

Team Viborg og Skovbakken har nu begge 64 point, og da Viborg har en bedre målscore, kan de selv afgøre slaget på Viborg Stadion. Kampen kl. 13 spilles samtidig med, at Skovbakken spiller ude mod Hillerød, så der bliver formentlig godt gang i brugen af mobiltelefoner, når trænere, holdledere og forældre skal holde sig opdateret på stillingen i den anden kamp.

Det samme bliver tilfældet i Kolding og Ballerup. Her udspilles på samme tid kampen om bronzemedaljer. Med onsdagens nederlag til Viborg er BSF kun et point foran Brøndby i kampen om tredjepladsen, og BSF skal derfor vinde hjemme over AaB, hvis Brøndby ikke skal snuppe bronzemedaljerne med en sejr ude over KoldingQ.

FOTO: Team Viborg jubler efter en scoring i lørdagens kamp i Brøndby. På lørdag kan jublen for alvor bryde ud i Viborg, hvis sæsonens sidste kamp slutter med en sejr over OB.