Aab-piger fik guld i Vildbjerg igen

0
1770

For tredje år i træk har Aab’s årgang 2001-piger vundet guld ved Vildbjerg Cup, som er en af Europas største ungdomsturneringer.

Pigerne, som nu er rykket op i U15-årgangen, spillede sig i semifinalen, hvor det blev 1-1 mod Varde, og herfra kom de videre til finalen, takket være reglen om flest hjørnespark.

I finalen ventede en eksotisk modstander. Honolulu fra Hawaii deltog i årets Vildbjerg Cup og viste sig at være et meget velspillende hold med god teknik og nogle hurtige piger. Det blev derfor et en meget jævnbyrdig og velspillet finale, som Aab vandt 1-0 på et mål scoret i 1. halvleg. Fortjent ifølge klubbens eget referat.

”Træneren ser Vildbjerg Cup som en god mulighed for at bevare det gode sociale samspil, der er på holdet, samt for at få gang i benene igen oven på en velfortjent sommerferie. Turneringen er for mange af pigerne årets højdepunkt.

I år var to stamspillere forhindret, så der blev hentet assistance af et par talentfulde spillere fra Aab’s U14 pigehold. Holdet består i forvejen af en kombination af årgang 2001 og 2002 spillere, så de hentede spillere passede hurtigt og godt ind i truppen,” fortæller Aab.

Inden de nordjyske U15-piger tager fat på efterårsturneringen, venter finalen i Jysk Mesterskab i U14 M-rækken, som blev udsat fra juni til den 12. august.