Stine Larsen og Maja Kildemoes på A-landsholdet

0
1831

To profiler fra U19-landsholdet får nu chancen på A-landsholdet. Det er Maja Kildemoes fra OB og Stine Larsen fra Brøndby.

Landstræner Nils Nielsen har udtaget 20 spillere til en træningssamling i august, og mens han har måttet se bort fra de fleste spillere i udenlandske klubber, har han valgt at tage de to U19-profiler med til samlingen.

“Begge piger spillede fremragende under EM i Israel, hvor de var meget toneangivende. De er lynhurtige, gode med bolden og fysisk stærke – og de har den helt rigtige indstilling til tingene. Derfor har jeg valgt at tage dem med allerede nu, selv om de er unge, for jeg er ikke i tvivl om, at de er helt klar til fodbold på A-landsholdsniveau,” siger landstræneren til dbu.dk.

Samlingen finder sted 26.-27. august i Brøndby. Foruden A-landsholdssamlingen er der udtaget 18 spillere til to U23-venskabskampe mod Finland 25.-26. august.

FOTO: Brøndbys Stine Larsen er udtaget til den næste træningssamling med A-landsholdets sammen med U19-landsholdskollegaen Maja Kildemoes.