Nyt U16-landshold møder Tyskland

0
1497

U16-landtræner Danny Jung har udtaget 30 spillere til en venskabskamp onsdag den 2. september kl. 12 mod Tyskland. Kampen spilles på Løgumkloster Stadion og bliver de nye U16-spilleres første store mulighed for at vise sig frem i den rød-hvide landsholdstrøje.

Landskampen finder sted i forbindelse med en to dages træningssamling i Jylland. Spillerne samles tirsdag den 1. september på Skærbæk Kursus- og Fritidscenter, hvor der er træning, matchmøde og en træningskamp mod Varde. Onsdag gælder det så kampen mod tyskerne, der generelt har nogle af Europas stærkeste ungdomslandshold.

”Samlingen giver mulighed for at vise spillerne, hvordan tingene foregår på landsholdet, og så vil det give dem erfaring. Jeg skal forsøge at finde ind til hver enkelt spiller og se, hvor meget de kan magte. Jeg forventer, at de vil være spændte, nervøse og glade, og det er mit job at opfordre dem til at spille med glæde og spille frit, så vi får set, hvad de kan. Det handler om at vise sig frem,” siger Danny Jung til dbu.dk

Team Viborg og Lyseng er stærkest repræsenteret i den nye trup med hhv. fem og fire spillere. Men også Vildbjerg og Hillerød er med hver tre spillere pænt repræsenteret. En af Danmarks yngste klubber, Roskilde Pigefodbold, der blev stiftet for mindre end to år siden, har en spiller med i samlingen.

FOTO: Udsnit af plakaten for den kommende U16-venskabskamp mellem Danmark og Tyskland.

De 30 spillere der er udtaget er disse:

 • Olivia Drost, B93
 • Caroline Pleidrup, Brøndby IF
 • Nana Boysen, Brøndby IF
 • Alberte Harden Kreutzer, BSF
 • Josephine Visti Motet, BSF
 • Line Wessel Grøn Fortuna Hjørring
 • Josefine Funch, Hillerød GI
 • Kamilla Karlsen, Hillerød GI
 • Thea Ebbe Brich, Hillerød GI
 • Sofia Weber, Hvidovre IF
 • Janni Thomsen, Kjellerup IF
 • Emma Hoppe, KoldingQ
 • Lene Christensen, KoldingQ
 • Emilie Grønnebæk Rhode, Lyseng
 • Katrine Kleven, Lyseng
 • Louise Rehfeldt Moshøj, Lyseng
 • Maria Herdel Pedersen, Lyseng
 • Malaika Din Hashmi, OB
 • Emma Victoria Christiansen, Roskilde Pigefodbold
 • Anne Bitsch, Team Viborg
 • Line Lassen, Team Viborg
 • Sabine Hansen, Team Viborg
 • Signe Hansen Baattrup, Team Viborg
 • Simone Nørgaard, Team Viborg
 • Anni Skovgaard, Vejle BK
 • Cecilie Winther Johansen, Vildbjerg SF
 • Emma Skou Færge, Vildbjerg SF
 • Julie Ørum Vermø, Vildbjerg SF
 • Sandra Bjørn Jakobsen, AaB
 • Trine Brusgaard Rasmussen, AaB