Brøndby sikkert videre i pokalen

0
635

De forsvarende pokalvindere fra Brøndby er sikkert videre i DBU Pokalen efter 8-0 ude over Hillerød fra Kvindeserie Øst. Dermed venter Birkerød fra 1. division i næste runde af turneringen, som Brøndby har vundet ni gange.

Brøndby dominerede fra start til slut. Men Hillerød forsvarede sig godt mod overmagten, og ved pausen stod der ’kun’ 3-0 til Champions League-semifinalisterne.

”Det er svært at være utilfreds, når man vinder 8-0. Vi spillede en udmærket kamp, og der var den forskel på os og dem, som der skal være. Vi kunne godt have været lidt skarpere i 1. halvleg, men cadeau til Hillerød. De forsvarede sig godt og fik vist sig som et fint hold med en række gode spillere,” sagde Per Nielsen efter kampen.

Brøndby gav debut til to spillere fra årgang 98, Freja Abildå Sørensen og Nicoline Krügermeier. Desuden var der fem spillere i startopstillingen, som ikke var med i weekendens 1-1-kamp mod Fortuna Hjørring.

”Jeg fik set forskellige muligheder, og jeg kan godt lide at spille kampe, så alt i alt har det været en fin aften,” konstaterede Brøndby-træneren på vej hjem fra Hillerød.

Næste runde i pokalturneringen spilles 8.-9. september.