U15: Ølstykke slog Brøndby

0
1741
Cecilie Larsen har gjort det til 1-0. Foto: Steen Trolle

”Vi har de 10-20 procent ekstra i dag, som vi har manglet i de foregående kampe”.

Sådan siger Jeppe Byrnak, en del af trænerduoen på Ølstykke FCs U15 1-hold, efter at Ølstykke søndag eftermiddag hentede en 3-0 sejr ude over Brøndby, som i sidste runde spillede sig op på førstepladsen i Elite Øst.

Brøndby lagde fra starten et pres på Ølstykke, men Ølstykke fik arbejdet sig ind i kampen, og takket være en stærkt spillende Cecilie Larsen i front, blev det til både 0-1 og 0-2 i første halvleg, inden Julie Madsen gjorde det til 0-3 i anden halvleg – kort efter at Cecilie Larsen havde haft chancen for at lave hattrick.

Ølstykke tabte sin første kamp ude over Hillerød i sidste weekend med 0-1. Her kneb det med målfarligheden, men søndag var Ølstykke farlig næsten hver gang, de nærmede sig Brøndby-målet.

”Vi er virkelig skarpe oppe foran i dag, og det påvirker modstanderen. Hvis vi ikke havde fået scoret anden gang, så var det nok blevet mere jævnbyrdigt til sidst. For jeg synes egentlig, at kampen i lang tid er meget jævnbyrdig mellem to gode hold,” siger Jeppe Byrnak, som roser sit hold for at være klar fra start.

”Vi møder nogle rigtige dygtige hold i denne række, så hvis pigerne ikke er klar, får de dask. I dag er alle klar fra start. Der er tænding på og vi vinder nærkampe fra starten, og alle går ind og gør det, de skal,” sagde han.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

“Vi nyder at blive udfordret”

Sejren får ikke Ølstykke FC til at drømme om medaljer i den stærke Elite Øst-række, som foruden Brøndby tæller hold som Sundby, Hillerød, B93, BSF og Greve. Sidstnævnte fører rækken foran Hillerød, Brøndby og Ølstykke.

”Vi tager en kamp ad gangen. Der er nogle rigtige dygtige hold i denne række, så vi tror ikke, at vi skal op og spille om top tre. Vi bliver udfordret hver eneste uge, det nyder vi og så prøver vi at bygge på hele tiden og udvikle os som hold,” siger Jeppe Byrnak.

Cecilie Larsen har gjort det til 1-0. Foto: Steen Trolle
Cecilie Larsen har gjort det til 1-0. Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle