3F-spiller fra Brøndby træner Køge-piger

0
1404

Det er en træner, der har prøvet fodbold på allerhøjeste niveau, som nu træner pigerne i den nyoprettede pigeafdeling i Køge Boldklub.

Louise Ringsing, der er 3F-spiller hos de danske mestre i Brøndby, har sagt ja til at være pigetræner i Køge, hvor der blev startet en pigeafdeling i 2014. Hun har nu det overordnede ansvar for pigetræningen og træner selv U11-pigerne, side om side med sin fodboldkarriere i Brøndby.

”Det vil uden tvivl rykke pigerne enormt i deres udvikling,” lyder det fra Køge Boldklub, hvor der pt. er 45 spillere i pigeafdelingen, der sidste år blev startet af Clay Travis Hansen.

Louise Ringsing er 19 år og fik sidste år debut på Brøndbys 3F-hold i 2013. Hun startede til fodbold allerede som treårig i Karise, hvor hun spillede på et drengehold. Siden spillede hun Strøby og Haslev, inden hun kom til Solrød, hvor hun spillede U13 og U15.

Louise Ringsing var med til at vinde U18 DM for Brøndby i 2012. Herefter fik hun aftale med den tyske storklub Turbine Potsdam, som gav den talentfulde forsvarsspiller 70 kampe i U17-bundesligaen, inden Louise vendte hjem til Danmark og Brøndbys 3F-hold, hvor hun i sidste sæson var med til at DM, pokalen og spille Champions League.

Louise har spillet 46 ungdomslandskampe og har netop været udtaget til U23-landsholdet, som spillede en venskabskamp i denne uge mod Finland.

Køge Boldklubs piger træner hver mandag og onsdag kl. 16.30-18.00 på Køge Boldklubs baner, hvor alle er velkomne.

FOTO øverst: Louise Ringsing forklarer en øvelse for U11-pigerne i Køge. Foto: Kristina Bevan

Louise Ringsing har spillet fodbold sidne hun var tre år. Foto: Kristina Bevan
Louise Ringsing har spillet fodbold sidne hun var tre år. Foto: Kristina Bevan
Foto: Kristina Bevan
Foto: Kristina Bevan
Foto: Kristina Bevan
Foto: Kristina Bevan