U19-DAGBOG: Regnvejr og tårne af spaghetti og skumfiduser

0
1120

Det nye U19-landshold er i denne uge England, hvor holdet spiller to venskabskampe mod England. Undervejs skriver spillerne dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Büsra Barut, BSF, og Marie Møller Thomsen, OB, rapporterer fra onsdag:

Onsdagen startede ud med  den sædvanlige lækre morgenmad efterfulgt af lektietid. Da klokken blev 11:45 var der afgang til træning. Det engelske vejr overraskede endnu engang, da vi allerede var gennemblødte og rendte rundt med en swimmingpool i støvlerne inden vi overhovedet kom ud på banen. Trods vejret havde vi alligevel en god træning, som startede ud med restitutionsløb efterfulgt af finpudsning af vores opbygningspil og standarder.

FOTO ØVERST: Her bygges der et tårn af skumfiduser og spaghettier.

Et billede fra den regnfulde træning.
Et billede fra den regnfulde træning.

Resten af dagen blev brugt på hvile og social aktivitet. Vores sociale aktivitet stod på en masse sjove lege, for at styrke vores sammenhold på det nye u19 landshold. Alle legene var baseret på, at man sammen med sit hold skulle løse, de opgaver vi fik bedst muligt. Selvom vi er et nyt hold, som kun har været samlet en gang inden turen til England, så blev opgaverne klaret super flot. Der blev bl.a. bygget tårne med skumfiduser og spaghettier, leget med Lego og fyret med kanoner i vores krigsskibsleg.

Krigsskibslegen med kaptajnen bagerst.
Krigsskibslegen med kaptajnen bagerst.

Aftenen blev sluttet af med aftensmad og derefter blev der sagt godnat, så vi kunne være helt klar til kampen i morgen.

Godnat fra Marlow

Büsra Barut og Maria Møller Thomsen