Vildbjerg-guld til Aalborg KFUM for tredje år i træk

0
2545

Aalborg KFUM’s årgang 2003 piger vandt for tredje år i træk guld ved sommerens Vildbjerg Cup, som er et af Europas største ungdomsstævner.

I år stillede pigerne op i U13 piger 1-rækken, og selv om de startede med at tabe den første kamp med 3-2 til Næsbjerg/Rousthøje, så spillede de sig i slutspillet, takket være sejre i de resterende kampe.

De vandt sikkert 2-0 over FC Thy og 5-0 over FA København i de sidste puljekampe og blev dermed klar til A-slutspillet som 2’er i puljen. I kvartfinalen vandt de 1-0 over Vildbjerg IF og i semifinalen blev det 3-1 over Munkebo efter en intens og velspillet kamp. Derefter var pigerne klar til finalen, hvor modstanderen igen var Næsbjerg/Rousthøje, som vandt den første puljekamp. Det rystede dog ikke Aalborg-pigerne, som vandt en sikker finalesejr på 3-0.

Aalborg KFUM har med sine pt. 42 spillere i årgang 2003 en af de måske største U13 pigeafdelinger i landet. Derfor er der lavet et stærkt set up omkring årgangen, hvor der er fokus på både bredden og eliten.

“Aalborg KFUM’s U13 piger stiller således i den kommende sæson op med et hold i U13 piger Vest og med to hold i U13 piger 1. Vildbjerg Cup er derfor et godt opstartsstævne inden sæsonstarten og ikke mindst et rigtigt godt socialt samlingspunkt for pigerne og de ikke mindre end 71 medrejsende forældre/søskende, der havde slået lejr i Aalborg KFUM’s fantastiske “Camp 9000” til Vildbjerg Cup 2015,” skriver Aalborg KFUM til FODBOLD FOR PIGER.

FOTO: U13-pigerne fra Aalborg KFUMjubler, efter at de for tredje gang har vundet guld ved Vildbjerg Cup.