Tegn et klub-abonnement på FODBOLD FOR PIGER

0
894

…og vær med til at sikre fremtiden for Danmarks eneste nyhedssite om pigefodbold.

Et klubabonnement koster 499 kroner for et helt år. Det er en støtte til FODBOLD FOR PIGER, men samtidig får I som klub mulighed for at bruge fodboldforpiger.dk som opslagstavle, når I for eksempel søger nye trænere, spillere eller inviterer til stævner.

”Jamen, kan man da ikke læse FODBOLD FOR PIGER uden et klubabonnement?”. Jo, selvfølgelig, og det er da også helt frivilligt om klubben vil støtte. Men som frivilligt projekt er vi afhængig af opbakning, så hvis I sætter pris på sitet og mener, at der er brug for daglige nyheder om dansk pige-kvindefodbold, så kan I gøre os en stor tjeneste ved at støtte sitet med en klubabonnement til 499 kroner.

Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk og få tilsendt en faktura.

Betaling kan enten ske via reg.nr. 1345 konto-nr 3498493989 eller på mobilpay 29294559.