11 BSF-piger med på DBU U14-talentcenter

0
1549

Det må være tæt på rekord for en enkelt klub, når Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) sender spillere til den næste træningssamling under DBUs U14 Vest talentcenter.

Hele 11 spillere fra årgang 2002 kommer fra BSF. De fire var forhåndsudtaget, og nu er yderligere syv blev udtaget efter den seneste samling. Desuden har BSF to spillere med fra årgang 2003.

”Jeg er utrolig glad på pigernes vegne. Det er stort at alle, der er gået gennem nåleøjet. Spillerne arbejder hårdt fem-seks gange om ugen, og det her er et flot skulderklap og en anerkendelse af både deres fodboldmæssige kompetencer, deres træningsmentalitet og truppens træningskultur. Alle i truppen bidrager til denne, og det er med til at holde alle skarpe,” siger Anders Vang, der er cheftræner for BSFs U14-piger.

Udtagelsen viser, at klubbens arbejde med pigerne er på rette kurs, mener han:

”Det er et fint pejlemærke om, at vi arbejder rigtigt med vores spillere, og at vi har en utrolig talentfuld og hårdt arbejdende gruppe. Det er uden tvivl med til at stimulere pigerne i hverdagen og skabe en god træningskultur og et optimalt udviklingsmiljø,” siger Anders Vang – og tilføjer:

”Pigerne er ikke kommet sovende hertil, og forude venter endnu mere hårdt arbejde”.

Nedenfor ses de fire spillere, der var udtaget på forhånd: