U19-dagbog: Kampdag med sejr på 8-0 over Letland

0
647

U19-landsholdet er i Hviderusland, hvor holdet 15., 17. og 20. september skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Letland og Rumænien. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog fra turen. Vibeke Juhl, KoldingQ,og Büsra Barut, BSF, skriver om torsdagen:

Kampdagen i dag startede ud med den sædvanlige morgenmad, efterfulgt af gåtur og udstrækning, som udføres inden hver kamp. Da vi kom tilbage på hotellet, var der taktikmøde også stod den på en lang hvile, for at lade batterierne op til kampen mod Letland.

Her strækkes der ud efter gåturen rundt om søen.
Her strækkes der ud efter gåturen rundt om søen.

Efter vi havde hvilet, skulle vi spise matchmeal som endnu engang bød på den berømte spaghetti med kylling. Da vi havde fået fyldt depoterne op, var der afgang til kamp, som heldigvis kun var 10 min væk. Da vi ankom var sikkerheden endnu engang i top, da der både var narko hunde og en hel masse politi

Her ses to politimænd og vores flinke guide.
Her ses to politimænd og vores flinke guide.

Fra kampstart af havde vi godt styr på Letland, og allerede efter 7 min lå bolden i deres mål. Det tog ikke lang tid før der kom endnu flere mål ind på kontoen, og efter første halvleg var vi foran 6-0.

Vi faldt desværre lidt ned i tempo i anden halvleg, da Letland parkede bussen foran eget mål, og der blev derfor ”kun” scoret yderligere 2 mål.
Kampen endte 8-0 og det vil sige, at der er massere at spille om i sidste kamp mod Rumænien, som i dag tabte 3-1 til Hviderusland, og som vil blive den afgørende kamp.

Da vi kom hjem fra kamp, stod den endnu engang på spaghetti og kylling til aftensmaden, efterfulgt at et opsummerende møde af kampen.

Godnat fra Hviderusland

Vibeke Juhl og Büsra Barut