Skovbakken holder fast i andenpladsen

0
3328

Smilene er fortsat brede hos Skovbakken, som har haft den bedste turneringsstart i 3F Ligaen i årevis. Lørdag blev det til sæsonens fjerde sejr i syv kampe, da Skovbakken vandt 1-0 ude over BSF. Dermed er holdet fortsat på andenpladsen efter Brøndby, som er to point foran efter 2-0 ude over KoldingQ.

Josefine Høgh stod for dagens eneste scoring i Ballerup Idrætspark. Efter et hjørnespark i det 27. minut fik hun sendt bolden i kassen, og selv om BSF kunne have sikret sig det ene point på en stor chance i anden halvleg, var sejren fortjent, mener Skovbakken-anfører Sif Rykær

”Vi har bolden rigtig meget, og vi har et hav chancer, vi formår bare ikke at omsætte dem til mål. BSF har nogle omstillinger, og en enkelt bliver rigtig farlig, men jeg synes vi har godt styr på dem, og jeg synes det er fortjent vi vinder,” sagde anføreren efter kampen.

Josefine Høgh sikrede sejren. Foto: Steen Trolle
Josefine Høgh sikrede sejren. Foto: Steen Trolle

I de minutter – kampen startede en time før Brøndbys kamp i Kolding – var Skovbakken formelt set på førstepladsen, og Sif Rykær konstaterer da også, at ’vi ligger godt til’:

”Jeg synes vi er rykket tættere sammen i denne sæson. Vi har ikke haft de store forventninger på forhånd, fordi vi har haft meget udskiftning og der er rykket mange unge op. Men de har virkelig gjort det godt, og så har vi også været heldige et par gange. Men man skal jo også opsøge heldet for at få gavn af det,” lyder Sif Rykær bud på den gode start.

Skovbakken møder i næste kamp Fortuna Hjørring, som med en sejr i morgen over ASA Aarhus kan spille sig op på 14 point. Dermed er der lagt op til en topgyser på Hjørring Stadion søndag den 11. oktober kl. 19.