U19-DAGBOG: Jetlag, lektier og god træning

0
738

U19-landsholdet er i Hviderusland, hvor holdet 15., 17. og 20. september skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Letland og Rumænien. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog fra turen.  Freja Sørensen Abildå, Brøndby IF, og Sille Struck, Team Viborg, beretter fra mandag: 

Kære Dagbog,

Trods tidsforskellen blev det også mandag i Hviderusland. Dagen startede ud med morgenmad kl. 9, hvor alle var lidt smadrede grundet jetlag (vi er en time foran). Derefter var det lektietid, der flittigt blev brugt på alle de lektier og afleveringer, som gymnasielivet byder på.

Efter et par timers hjernegymnastik, var det endelig tid til at bruge fødderne. Bussen blev pakket og vi blev sendt af sted uden nogen som helst forventninger til vores træningsbane, hvilket fik den til at ligne banen på Old Trafford. Et godt træningspas blev med fejret med en highfive og nok den tykkeste kakaomælk på markedet.

Da vi kom tilbage til hotellet stod den på et hurtigt bad og frokost efterfulgt af tre timers hviletid, hvor der blev snorket om kap på værelserne. Da alarmen ringede og vi stod op, var det tid til møde, hvortil vi har kreeret et lille digt:

Som opstået fra de døde
Slentrede vi til møde
Tekniske problemer
I ved jo hvad, vi mener
Nej, det gør I ikke
Uret begyndt at tikke
Aftensmaden stod for døren
Og det stressede Frank og Søren
Vi fandt en løsning på det
Og så ku’ vi nå det
Fik styr på Hviderusland
Gik ned og spiste alle mand

Alternativ løsning på teknisk problem
Alternativ løsning på teknisk problem

Aftensmaden bestod af kylling og spaghetti i lange baner og blev man ikke mæt af det, havde vores søde holdleder, Annie, sørget for snack i form af yoghurt, frugt og brød, som blev spist senere på aftenen.

Tidsrummet mellem aftensmad og snack stod i hyggens tegn. Der blev set film, spillet spil og hygget på værelserne og gangen. Efter snack var der lige tid til at få afsluttet de igangværende spil og nedenfor ses et spil, der udviklede sig til et stabilt nederlag til værelse 404 – men vi kommer stærkt igen.

Partners-hygge.
Partners-hygge.

Nu vil vi lægge os og falde i søvn til Tempelriddernes skat, så vi er klar til at banke Hviderusland i morgen. Tak fordi I læste med.

Knus Frejs og Cecilie (Sille)