U17 DM: BSF kom på tavlen

0
863

Tredje gang blev lykkens gang for BSF, som i tredje runde hentede sæsonens første tre point i U17 DM Ligaen. På udebane blev det søndag til en sejr på 1-4 over B93, som stadig har sin første sejr til gode i denne sæson.

“BSF satte sig på kampen fra første fløjt. Der blev givet og taget i nærkampene fra start og i et hæsblæsende tempo i 1.halvleg var det konstant pres mod B93’s mål,” lyder det i BSFs eget referat fra kampen.

Marie Grib gjorde det til 0-1 efter ni minutter, Melissa Damkjær udbyggede føringen 15 minutter senere og efter 30 minutter blev det til 3-0, da et knaldhårdt frispark af U17 landsholdsspiller Pernille Larsen blev halvklaret i B93-målet, hvorefter Cathrine Graversen fulgte op og sendte bolden i kassen.

“Med et kvarter tilbage røg koncentrationen i et kort øjeblik og et par halve pres medførte at Olivia Drost fra B93 kunne spille sig fri og afslutte konsekvent og uden chance for en velspillende Mira Pastoft. Med et par veltimede udskiftninger satte BSF tempoet op igen, og med 8 minutter igen udfordrede Mai Berndt sin direkte modstander med en lækker detalje, og kunne spille Cathrine Graversen fri foran mål. Thea Roque-Krag halvklarede flot, men riposten røg ud til Nikoline Loop, det med en inderside kunne øge føringen til slutresultatet 1-4,” beretter BSF.

BSF er nu på 8. pladsen, mens B93 er på 11. pladsen.