U19: Dansk storsejr over Letland

0
801

Det danske U19-landshold har sikker kurs mod en gruppesejr ved EM-kval-turneringen i Hviderusland, efter at det torsdag eftermiddag blev til en storsejr på 8-0 over Letland.

Danmark fører sin gruppe med maksimumpoint efter to sejre, og har dermed tre point mere end Hviderusland og Rumænien. Rumænerne lagde ellers ud med 8-0-sejr over Letland i tirsdags, men i dagens kamp blev det til et nederlag på 3-1 til Hviderusland, som Danmark slog i tirsdags.

Anfører Nicoline Sørensen blev den helt store målhelt i dagens kamp. Hun scorede allerede efter syv minutter og nåede at score yderligere tre mål i første halvleg, hvor Emilie Henriksen og Caroline Møller også leverede hver en scoring.

I anden halvleg gik det knap så stærkt. Caroline Møller lavede endnu et mål et kvarter inde i halvlegen, inden Siv Jørup afsluttede målfesten  med et mål i det 72. minut til slutresultatet 8-0.

Danmark møder Rumænien i den sidste kamp på søndag kl. 16. Hvis holdet vinder puljen er de videre til forårets Elite Round-turnering, som er i sidste step inden næste sommers EM-slutrunde i Slovakiet.