U19-DAGBOG: En restaurant-regning til tre millioner

0
1117
Resten af aftenen stod på at spille partners og hygge på gangen.

U19-landsholdet er i Hviderusland, hvor holdet 15., 17. og 20. september skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Letland og Rumænien. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog fra turen. Emma Andersen, Skovbakken, og Maria Møller Thomsen, OB, skriver om hviledagen onsdag: 

Dagen startede ud med den sædvanlige morgenmad. Derefter brugte vi formiddagen på træning, hvor nogle lavede restitutionstræning og andre fik lidt hårdere træning. Efter træningen var det tid til frokost, som overraskende nok bestod af spaghetti og kylling.

Billede fra dagens træning.
Billede fra dagens træning.

Eftermiddagen stod på hvile og afslapning, hvor der både var tid til at sove, se kampen mod Hviderusland eller lave lidt lektier. I hvilen kom Nick ind med en glædelig overraskekse om, at vi skulle ud og spise på restaurant til aften. Da hviletiden var overstået, gik vi en tur hen til det stadion, vi skal spille på i morgen. Det var et super flot stadion, som vi glæder os til at spille på.

Stadionet vi skal spille på mod Letland.
Stadionet vi skal spille på mod Letland.

Efter vi havde set banen, gik vi hen til en lille fin italiensk restaurant, hvor menuen stod på pizza og pastaretter. Lækker afveksling til hotellets mad. Alt vores mad kom til at koste hele 3 millioner. Her i Hviderusland svarer 400 danske kroner ca. til 1 million af deres penge, så da nogle af pigerne skulle ud og handle, havde de flere millioner med!

Godnat fra Mogilev

Emma Andersen og Maria Møller Thomsen