U17-DAGBOG: Regnvejsdag med lektier, spa og en lille ‘morfar’…

0
695

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog er skrevet af Karen Holmgaard, Vejle BK, og Frida Petersen, Varde IF:

Alarmen ringede som sædvanlig klokken 08:40 og vi vågnede op til det som vi på godt dansk kalder ”lorte vejr”. Det regnede og og alt var gråt, men det skulle ikke ødelægge vores dag!

Vi gik ned og fik et lækkert morgenmåltid som vi plejer. Bagefter gik vi ned i legerummet og lavede lidt morgengymnastik, da vi ikke kunne gå vores normale gåtur. Vi fik rørt os lidt, både ved styrke og lidt udstrækning, så vores store muskler var klar til træningen senere 🙂

Derefter skulle vores hjerner i gang igen, vi skulle nemlig lave lektier, jubiii… Men dem der var heldige med ikke at have lektier for, brugte tiden fornuftigt ved at se kampen mod Wales igennem.
Klokken 12.00 skulle vi igen fodres, denne gang var det frokost som altid består af et bredt sortiment. Lækkert 🙂

ElevatorKlokken 12.30 skulle vi alle gå ind på vores værelser. Efter nogle lange dage kunne man hurtig blive træt, så de fleste tog sig en lille ”morfar”. 14.20 skulle vi til et møde før der var afgang til træning.

Det var en let træning og den var hurtig færdig. Derefter kom det vi alle havde ventet på, nemlig SPAAAA!! Først skulle vi alle i det iskolde vand for at restituere bedst muligt. Bagefter gik vi ned i det brandvarme vand.

Efter vi havde haft lidt fritid var det tid til aftensmad. I dag var det dog ikke så godt som det ellers plejer. Vi blev igen underholdt af noget godt musik af vores gode ven… Især Pernille var helt vild med det… 🙂 🙂

U17 14102015 4796Efter aftensmaden bestod aftenen bare af samtaler, møde og afslapning. Nu er klokken ved at være mange og vi skal være klar til den store kamp i morgen, så vi må hellere til at sige godnat.
Tak fordi I læste med 🙂

Knus værelse 320.