U17-DAGBOG: Super god dag med en sejr :)

0
872

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog fra lørdag er skrevet af  Therese Ibsen og Josephine Madsen, Brøndby IF:

Vi vågnede lørdag morgen af nogle elegant fløjtende fugle udenfor vores vindue… Eller måske var det bare vores vækkeur der gik amok. En dag med masser af fart på.

Vi startede dagen ud med et lækkert måltid morgenmad. Derefter gik vi vores daglige gåtur, hvor vi fik lavet lidt morgengymnastik. At få gang i alle ledene er altid en dejlig følelse kl. 10 om morgenen:

U17 10102015 4342Efter gåturen blev der afholdt det sædvanlige matchmøde, hvor vi snakkede omkring vores modstandere og vores roller på banen.

Klokken nærmede sig 12, hvilket betød matchmeal. Ordet siger lidt sig selv, kamp mad. Og nej ikke omvendt (madkamp). Maden skulle ned, selvom man måske ikke helt var så sulten. 40 min i bus til stadion og derefter 80 min i kamp kan godt blive lidt udfordrende med tom mave.

U17 10102015 4407Med fyldte maver tog vi afsted mod stadion. Busturen kan godt være langtrukken, men vi udnyttede alle tiden fornuftigt til at gøre os mentalt klar til kamp.

Vi ankom til stadion, hvor vi blev fulgt til omklædningsrummet af en gruppe vagter. Her blev vi dog overrasket over, hvor lille et omklædningsrum kunne være. Vi mærkede den lækre bane og fik en pep-talk af vores dejlige, søde og fantastiske PSG-anfører Matilde. Vi klædte om og opvarmningen begyndte.

Da vores veltrænede kroppe var blevet varme, satte vi kurs ind mod det trængte omklædningsrum. Her fik vi de sidste ord med på vejen af Danny.

Den smukke musik spillede i baggrunden, mens de to nationaliteter gik ind på banen.

Det var som altid en fornøjelse at synge med på den danske nationalsang. Nu var alle klar til at give den gas!

I kampens forløb havde vi hele spillet. Vi var overlegne.

Det blev en sejr på 5-0 hvor målene blev scoret af: Signe Holt til 1-0, Mille Gejl til 2-0 og 3-0, Sofie Svava til 4-0 og Therese Ibsen til 5-0 (mig) – nice 🙂

U17 10102015 4432Efter kampen var der god stemning og vi kørte den lange vej til hotellet igen, hvor vi alle havde glædet os til aftensmaden.

Efter nogle dages længsel fik endelig vi muligheden for at komme i spa, så den udnyttede vi alle med stor glæde. Her udviste alle sine svømmefærdigheder – nogle bedre end andre.

Efter en dukkert sluttede dagen af med et møde, hvor vi fik evalueret kampen og fik kåret kampens spiller, som blev den hårdt kæmpende Lærke Søndergaard.

Det har været en super god dag med en sejr i bagagen. Tak fordi I læste med 🙂

Godnat fra værelse 331

“Tak fordi i læste med”

 

Nathali og Sigen.
Nathali og Signe.