U17-DAGBOG: Tirsdag med træning, shopping og bowling :)

0
746

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog er skrevet af Pernille Larsen, BSF, og Caroline Jacobsen, Nexø Boldklub:

Vi startede dagen ligesom alle de andre med en god omgang morgenmad – dog et kvarter før end det sædvanlige tidspunkt. Derefter havde vi tidlig træning, som bestod af opvarmning, gymnastik og styrketræning med vores fysioterapeut Rikke, som altid ved, hvordan hun får os ordentlig i gang efter en kamp med hårdt kæmpende spillere, teknisk træning med Søren og derefter var der intensiv intervalspil for dem, der ikke spillede fuld kamp dagen før. Resten spillede fodtennis.

Taberholdet fra intervalspillet skulle servere og give komplimenter til en af vinderne under frokosten. Efter et godt måltid mad stod den på en veltrængt hviletid.

Alle sad spændte i bussen og glædede sig til lidt shopping, men da vi ankom var næsten alle butikkerne lukkede. Vi blev kun i fem minutter, så var vi allerede på vej til et andet shoppingcenter. Her var det hele noget mere spændende! Der blev handlet i en sportsbutik og vi fik alle sammen to kugler is – wuhu.

U17 13102015 4665Da vi havde spist dem, drog vi tilbage til hotellet og fik aftensmad. Forældrene ventede og tog af sted med nogle af pigerne imens os tilbageblivende spillede bowling – igen – og hyggede os virkelig meget. Vi er ret sikre på, at Milles hold vandt (hvilket vi selvfølgelig også var en del af.)

U17 13102015 4756 Til sidst stod dagen på det altid hyggelige aftenmøde med historier fra dagen. En lille glemt historie fra gårsdagens dagbog, var da vi var til kamp, hvor vi fik låst Kamilla inde i omklædningsrummet, som ellers var fuldt klar til at smadre igennem til anden halvleg mod Wales.

Godnat fra værelse 336! 🙂