U17-DAGBOG: Så slog vi Wales!

0
713

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog er skrevet af Maria Hovmark, Brøndby IF, & Lærke Søndergaard, Hillerød GI:

Efter en god nats søvn, dog med Signe Holt som søvngænger, smuttede vi veludhvilede ned til morgenmad, hvor vi fik fyldt depoterne godt op.

Vi skulle spille mod Wales, og hvis vi vandt, var vi sikre på at gå videre. Men som Søren siger, er der ingen lette kampe, og hvert mål tæller. Vi spiste godt, så vi havde masser af energi, og så gik vi en tur ned i parken ved vores hotel. Der fik vi lige kroppen i gang og fik gennemgået standardsituationer.

U17 12102015 4525Vores fys Rikke skulle også lige stå for en lille quiz, der blev gættet løs, da hun fandt en busk med Rosmarin. Der vandt jeg, Lærke, selvfølgelig.

U17 12102015 4554Til matchmøde gennemgik vi vores aftaler, så alt var på plads til kampen. Derefter smuttede vi ned til buffeten og proppede os med mad, så vi var klar til at tæve Wales.

Vi vandt 3-0, med to mål fra Solveig og et fra Frida. Stærkt piger!!

U17 12102015 4570Da vi kom hjem spiste vi aftensmad, og derefter tog vi ned i spaen. Der blev slappet godt af. Nogle spillede skak i det varme vand, hvor skakmesteren Pernille Larsen lærte os andre reglerne. Andre var mere friske og hoppede i isbad.

Vi rundede dagen af med et møde, hvor kampens spiller, Svava, blev kåret. Derefter var det på hovedet i seng kl. 22:00, så vi var klar til en ny dag i morgen. Vi skal nemlig ikke hjem – vi skal videre!

Godnat fra værelse 318 – Mini og Lærke 🙂