Lyt med i aften: Theresa Nielsen i ny fodboldradio

0
847

Brøndbys anfører Theresa Nielsen er med igennem, når der igen i aften er en times radio om kvindefodbold  fra Odense Studenterradio kl. 20-21. Det er de to fodboldspillere og journaliststuderende Sophie Lysholt og Mia Kristensen som står bag “Kvindebold”, der sendes hver anden mandag, og i aften er der to emner programmet:

“Vi skal snakke med Theresa Nielsen om sidste uges landskamp, om at spille på højeste niveau i Danmark og om at være fodboldspiller generelt. Vi får også Mette Bach Kjær (formand for DBUs kvinde- eliteungdomsudvalg, red.) igennem, som skal gøre os klogere på DBU´s forslag om en ny nordisk liga. Hvad betyder det, og kan det gavne dansk fodbold,” fortæller de to værter.

Du kan lytte med her på Odense Studenterradio. Her kan du også hente en podcast af programmet, hvis du ikke har tid til at høre det i aften.