Superliga-spillere trænede Vardes U17-piger

0
900

Hvordan er livet som superligaspillere og hvordan lader man op til en superligakamp? Det var nogle af se spørgsmål, som Vardes U17-piger fik svar på, da de i torsdags havde to gæstetrænere på besøg. Det var nemlig Jerry Lucena og Casper Nielsen, der begge er superligaspillere hos Esbjerg fb, som lagde vejen forbi Varde.

“Jerry Lucena og Casper Nielsen fortalte først lidt om livet som fuldtids fodboldspiller, blandt andet udtrykte de respekt for den træningsmængde elitepigerne udsættes for med både morgentræning i skolen og klubtræninger, og som overgår hvad de oplever som professionelle. De fortalte også, hvordan de lader op til deres kampe, hvordan man som spiller bliver bevidst om at lytte til kroppens signaler i forbindelse med f.eks. skader, om psykiske ”skader” og meget mere,” fortæller Varde i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Casper og Jerry stod også for halvanden times træningspas for pigerne, hvor de to superliga-spillere viste både nye og kendte øvelser.

Opvarmning til træning.
Opvarmning til træning.
I gang med træningen.
I gang med træningen.
Blomster fra Vardes anfører til de to gæstetrænere.
Gaver fra Vardes anfører til de to gæstetrænere.
Jerry Lucena og Casper Nielsen.
Jerry Lucena og Casper Nielsen.
Jerry Lucena og Casper Nielsen fortæller om livet som superligaspiller.
Jerry Lucena og Casper Nielsen fortæller om livet som superligaspiller.