Oprykning og cup-sejr for Kjellerup IFs U17

0
1334

Et godt efterår for Kjellerups U17-piger blev kronet med en oprykning til den jyske mesterrække og med en finalesejr ved Costa Brava Cup.

U17 består hovedsageligt af 00’ere med enkelte spillere fra 01 og 02. Der er både et 8-mandshold og et 11-mandshold, og mens 8-holdet opnåede en midterplacering efter mange lige kampe, så har 11-mandsholdet nu klar til mesterrækken efter otte sejre, en uafgjort, og kun et nederlag i løbet af efteråret.

“I pokalturneringen var der også succes. Her slog de mesterrække holdet fra AC Silkeborg ud, men måtte dog senere se sig slået ud af Team Viborg,” fortæller træner Allan Bødskov.

Hele truppen, inklusive spillere fra Silkeborg, samlet på hotellet under Costa Brava Cup i efterårsferien.
Hele truppen, inklusive spillere fra Silkeborg, samlet på hotellet under Costa Brava Cup i efterårsferien.

I uge 42 deltog Kjellerup IF med to U16 hold i Costa Brava Cup. Det blev muligt med hjælp fra AC Silkeborgs U15 hold, der supplerede med fem spillere fra årgang 01 og 02, så Kjellerup kunne stille med to fulde hold.

KIF 2 blev nummer to i sin indledende pulje, og gik videre til mellemrunden, hvor de efter flere lige kampe endte på en samlet 7. plads.

“KIF 1 blev nummer to i sin indledende pulje. Herefter gik pigerne suverænt igennem mellemrunden, hvor det på trods af at kun 10 spillere var skadesfri, blev til tre sejre i tre kampe. I semifinalen blev Ry slået 2-0, bl.a. på stævnets nok flotteste langskud fra 25 meter,” fortæller Allan Bødskov.

I finalen ventede Kiruna FF. Kiruna kom foran allerede efter to minutter, men Kjellerup fik udlignet og kunne gå til pause med 1-1. Anden halvleg var lige så  jævnbyrdig som første, og afgørelsen faldt først to minutter før tid, hvor Kjellerup fik scoret til slutresultatet 2-1.

“De fleste af Kjellerup pigerne, var også med på det hold i skolefodbold, der spillede sig helt frem til kredsfinalen, men her måtte se sig slået efter forlænget spilletid. Så alt i alt et succesfuldt efterår,” konstaterer Kjellerup-træneren.

Har du også en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk