ISI Idrætsefterskole

0
1948

ISI Idrætsefterskole

Hagelskærvej 40

7430 Ikast

Tlf. 97 25 24 99

Læs om fodboldlinjen på isi.dk/isi-idraetsefterskole/linjeidraetter/fodbold.aspx

Følg ISI (Idrætsskolerne Ikast) på Facebook her.

Følg ISI på Instagram.

Se video fra fodboldlinjen på ISI her: https://www.youtube.com/watch?v=P0cNo1hUjHo

Se video fra livet som efterskoleelev på ISI her:

Lev pigefodbolddrømmen på ISI Idrætsefterskole

Fodboldlinjen på ISI et unikt tilbud for topmotiverede fodboldspillere, der har viljen og lysten til træning i et intensivt fodboldmiljø.

På ISI kan du kombinere det bedste fra to verdner: Fodbold på ambitiøst niveau og et inspirerende efterskoleliv med et fedt fællesskab, oplevelser og udfordringer, skolegang og masser af nye venner.

Med placering i Ikast udspringer ISI af et stærkt og traditionsrigt fodboldmiljø, der med klubber som Ikast FS, FC Midtjylland, Vildbjerg SF og Ikast KFUM har tradition for at udvikle fodboldtalenter.

På pigefodboldlinjen på ISI er det også vores mål, at du bliver en bedre og mere bevidst fodboldspiller. Vi tilbyder højtkvalificerede pigefodboldtrænere og veltilrettelagte træningsmængder i det helstøbte idrætsmiljø, der omgiver ISI, hvor alle dine efterskolekammerater også brænder for deres sportsgren. Her er tid og plads til et stort individuelt fokus, så du kan udvikle dig som fodboldspiller.

ISI fodboldpiger 4 NET

Tilmed i nogle af de bedste rammer i Danmark. I gå-afstand fra efterskolen har vi adgang til 16 velplejede træningsbaner, kunststofbanen EDC Arena, Goalbox-træningsanlægget og Danmarks eneste full-size overdækkede fodboldbane, Stadome. På ISI råder vi blandt meget andet over et nybygget topmoderne styrketræningscenter og udenfor en crossfitbane og to 5-mandskunststofbaner.

Som pigefodboldelev på ISI:

  • træner du fire gange om ugen – hver gang i 1,5 time
  • træner du derudover også hver uge med klubhold – for eksempel i vores samarbejdsklubber Vildbjerg SF og Ikast KFUM. Transporten har vi sat i system for dig.
  • er der tid til stort fokus på netop din udvikling som spiller – i fællesskab opstiller vi målsætninger og finder vejen til at nå målene gennem individuel og pladsspecifik træning
  • får du fokus på både teknisk, taktisk og fysisk træning
  • bliver du introduceret til elementer fra professionelle træningsmiljøer – som fokus på mental træning, kost og sundhed
  • er det vores også vores mål at gøre dig til en bevidst spiller, der kan reflektere over og tage ansvar for din egen udvikling og samtidig blive afklaret i forhold til din videre vej i fodboldens verden

Og så skal vi huske at prale med, at pigerne fra ISI sidste år, 2014-15, vandt DM i efterskolefodbold – læs mere om mesterskabet her.

Tidligere har ISI-pigerne også kvalificeret sig VM i skolefodbold i både Tyrkiet og Brasilien.

Endelig har vi på ISI stor og succesfuld erfaring med at få skole, lektier og et ambitiøst træningsmiljø til at gå op i en højere enhed med alle de sjove efterskoleoplevelser.

Vores dør er altid åben, hvis du har lyst til at se og opleve vores vide fodboldpigeverden.

Temaet om efterskoler er lavet i samarbejde mellem de deltagende skoler og FODBOLD FOR PIGER.