Oure Efterskole

0
4783

Skolerne i Oure Sport & Performing Arts 

Idrætsvej 1

5883 Oure

Telefon: 62 38 38 38

E-mail: jj@oure.dk

Om fodboldlinjen på Oure Efterskole:

På Oure Efterskole får du et intensivt fodboldår. I løbet af skoleåret har du træninger 4-6 gange om ugen, i et alsidigt pigefodboldmiljø, hvor du har fodbold på en af vores mange baner, men også dyrker de andre sider af fodboldens virke. Det vil sige at du i løbet af skoleåret, også skal have; yoga, filosofi, taktisk teori, cardiotræning i svømmehal, styrketræning i et af vores to styrketræningscentre, og meget andet.

Skolerne i Oure Sport & PerformancePå Oure Efterskole matcher vi dig, med ligesindede fodboldspilere, på tværs af Oureskolerne, så du får et konkurrencemiljø på tværs af forskellige aldersgrænser – på den måde sikrer vi at du hele tiden bliver udfordret lige præcis der hvor du skal. Det betyder at samtidig at der er en stor sammenhængskraft i din hverdag, hvor du kan gå i skole i et skolemiljø der sigter mod at være ungdomsuddannelsesforberedende, du kan være sammen med dine venner, samtidig med at du kan spille fodbold på et niveau der matcher dine ambitioner.

Skolerne i Oure Sport & PerformanceI løbet af dit skoleår på Oure Efterskole, skal du også på en studietur. På Oure har vi valgt at tage til Catalonien i Spanien, da det viser sig at de seneste års fodboldtanker, er kommet herfra. Vi bruger turen som en skolekulturel træningslejr, hvor vi skal opleve fodboldkulturen i området, samt træne og spille kampe mod lokale hold fra Catalonien.

På Oure Efterskole spiller du DBU-registrerede kampe. Det vil sige at du skal tage dit spillercertifikat med, når du starter på skolen. Du kan altså også forvente at du skal bruge dine weekender på at spille kampe, mod lokale eller landsdækkende DBU-klubber.

Alt i alt får du et meget intenst fodboldår på Oure Efterskole, hvor der er en stor sammenhængskraft med dine omgivelser og din fodbold.

Hvis du gerne vil vide mere om pigefodbold på Oure Efterskole, kan du kigge ind på www.oure.dk/efterskole/sportslinjer/fodbold

Du kan også kontakte skolens sekretariat, som vil guide din henvendelse videre til de rette.

Temaet om efterskoler er lavet i samarbejde mellem de deltagende skoler og FODBOLD FOR PIGER.

SAMSUNG CSC