Amerikaner kåret til verdens bedste

0
917

USAs anfører Carli Lloyd, der scorede hattrick i finalen ved sommerens VM i Canada , blev mandag aften kåret til verdens bedste kvindelige fodboldspiller i 2015. Det skete ved den årlige uddeling af FIFA’s Ballon d’Or i Zurich.

Her blev Carli Lloyd kåret sammen med Lionel Messi, som for femte gang blev verdens bedste mandlige fodboldspiller, og USAs kvindelandstræner Jill Ellis, der blev kåret til verdens bedste kvindelige landstræner i 2015.

Carli Lloyd, der til daglige spiller for Houston i Texas, har tidligere været nomineret, men har aldrig vundet titlen som verdens bedste før. I år var hun finale-nomineret sammen med tyske Celia Sasic og japanske Aia Miyama, og i en afstemning, som landstrænere og en række medier deltog i, var det den 33-årige, der løb med prisen, som sidste år gik til Nadine Kessler fra Tyskland.