Skovbakkens U17-piger på træningslejr til Belgien

0
805

Skovbakkens U17 DM-piger lægger vejen forbi Belgien, når de skal forberede sig til forårssæsonen i U17 DM-ligaen. Holdet tager på en uges træningslejr i Belgien den 12.-20. februar, hvor holdet bl.a. skal møde storklubben Alderlecht og Vesterlo i træningskampe.

”Vores mål for træningslejren i Belgien er at få rystet truppen rigtig godt sammen og komme frem til en fælles forståelse af, hvordan vi gerne vil spille fodbold i foråret. Spillerne og trænerteamet skal endnu tættere på hinanden, så den enkelte spiller får optimale muligheder for at udvikle sig og samtidig få positive oplevelser ud af alle de timer, som hun bruger på elitefodbold,” fortæller cheftræner René Lybek til skovbakkenfodbold.dk

20 tilmeldt turen

Cheftræneren har brugt meget tid på at forberede Belgiens-turen og har blandt andet skaffet  en aftale med U21 landsholdsspiller Alexander Scholz fra Standard Liege, som ville komme forbi og fortælle om sit liv som prof-spiller.

”Vi er foreløbig 20 tilmeldte spillere til Belgiens-turen, heraf et par gæstespillere. Men vi holder stadig et par pladser fri til nye spillere, der har ambitioner om at teste deres fodboldevner af på eliteniveau. Vi starter ud med styrketræning, men har tre ugentlige træningspas på vores nye kunstgræsbane,” fortsætter René Lybek, der står i spidsen for et trænerteam med Lars Pedersen og Allan Nørgaard som assistenter, fysisk træner Svetlana Bendixen og Søren Holm og Jens Dresing som målmandstrænere.

Skovbakken starter forårssæsonen den 13. marts, hvor det gælder AaB på udebane. Skovbakken er pt. på næstsidstepladsen efter et turbolent efterår med mange skader.