To jyske mesterskaber til Dybbøls U19-piger

0
1353

Dybbøl IUs U19-piger har fået en forrygende afslutning på indendørssæsonen. To jyske mesterskaber i Pige A-rækken er det blevet til. Et mesterskab i futsal, og et mesterskab i almindelig indendørs.

 

Futsal-titlen kom i hus med en 4-3-sejr over Lyseng i en tæt og intens kamp. Dybbøl var  foran 2-0 og bagud 2-3. Men til sidste hev de stikket hjem med to scoringer indenfor de sidste seks minutter.

Weekenden efter stod den på almindelig indendørs i U19 Piger A-Rækken. Om dette finalestævne skriver klubben til FODBOLD FOR PIGER:

“Med helt suverænt spil og højt stabilt niveau vandt pigerne alle kampe i den indledende runde og spillede sig dermed i semifinalen, hvor det for anden gang gik udover VH08 med en 7-4 sejr, inden det gjaldt finalen mod Lemvig som også havde vist flot spil hele vejen igennem. Men de måtte i finalen, som Dybbøl vandt 5-2 og for anden på en uge kunne kalde sig Jysk Mester”.

Det var Dybbøls fem jyske mesterskab på under tre år.

Nu gælder det forårssæsonen, hvor pigerne skal prøve kræfter med Jyllandsserien, som holdet debuterer i efter to oprykninger i streg.

Dybboel U19 2