U17-landsholdsspiller bliver 3F-spiller i BSF

0
909
Sofie i en U17 DM-kamp i foråret 2015 for B93.

U17-landsholdsspilleren Sofie Svava skal nu prøve kræfter med landets bedste liga. Sofie, der er 15 år, har brugt vinteren til at skifte fra U17 DM-holdet i B93 til 3F-ligatruppen i BSF.

”Jeg manglede lidt udfordringer i min gamle klub og jeg ville gerne prøve mig selv af på det højeste niveau,” fortæller Sofie Svava i et videoindslag på BSFs facebookside.

Hun kom til klubben i januar og er en af flere nye spillere i truppen, der er blevet en hel del forynget.

”Vi har sagt farvel til en del gamle spillere, og fået otte nye spillere. Vi er i gang med at udvikle et nyt hold og har fundet frem til en trup, som vi tror på, kan bringe os tilbage til top 4, som er klubbens mål,” siger cheftræner John Froman til facebooksiden.

Det er en ret ung trup, som i foråret skal ud og slås for overlevelse i 3F Ligaen. Efter et skidt efterår, hvor det kun blev til en sejr og tre uafgjorte i 12 kampe, ender BSF som næstsidst i grundspillet og skal i foråret spille kvalifikationsliga.

”Vi vil nok få nogle udfald i foråret, men jeg er helt sikker på, at det her er den rigtige trup, og vi har en klar forventning om, at vi også er i 3F Ligaen fra 1. august,” siger John Froman.