Ny 1. divisionstræner i Rødovre: Fodbold skal være sjovt

0
1644

1. divisionsklubben Rødovre BK har fået ny cheftræner. Det er 35-årige Steffen Petersen, der tidligere har været træner hos FC Roskilde, HB Køge og Holbæk, som nu skal stå i spidsen for holdet, der pt. ligger nummer fem i 1. divisions pulje 1.

Steffen Petersens ambition er at udvikle kvindeafdelingen og skabe stabilitet omkring klubbens pige-kvindehold.

“Vi vil gerne have en bredere kvindeafdeling i BK Rødovre, og vi vil gerne sikre, at der er kvindefodbold her i klubben mange år endnu,” siger han til Rødovre Lokalnyt.

Steffen Petersen ser meget talent og potentiale i 1. divisionstruppen. Et af de vigtigste krav, han har til spillerne, er at have det sjovt.

“Spillerne skal huske på, fodbold er sjovt, og man dyrker det, fordi det er en leg, og igennem den leg skaber en mentalitet, der gør, at man kan vinde,” siger han.

Masser af tilgang
BK Rødovres formand Jan Krügermeier glæder sig over den nye mand i klubben.

”Vi har fået en træner med 15 års erfaring inden for ungdomselite fodbold og seks år med 1. og 2. divisionsseniorer. Han har et stærkt CV og har allerede alle sine trænerlicenser på plads. Vi har store forventninger til ham,” siger Krügermeier til Rødovre Lokalnyt.

Rødovre havde et svært efterår, hvor seks spillere af forskellige grunde var ukampdygtige.

”Fire af spillerne er tilbage igen, og vi har fået tilgang af yderligere fire spillere udefra, så vi går et spændende forår i møde,” siger formanden.

Sidste års trænerduo Bo Fosgaard og den tidligere Brøndby-superligatræner Henrik Jensen er stadig med omkring holdet.