Kies-trænere gør status: Eleverne udvikler sig teknisk og taktisk

0
1446

Med en målscore på 42-2 og ubesejret i skoleligaen efter fem kampe, er det et godt tilfreds trænerteam, der gør status på Københavns Idrætsefterskole (Kies):

“Vi kan se tingene blive overført fra træningsbanen, hvor vi arbejder med pigernes individuelle fokus, tekniske niveau og taktiske forståelse. Selvom pigerne kommer fra flere forskellige klubber og niveauer, har alle pigerne løftet i flok og stået sammen i både træning og kamp. Pigerne viser en stor gejst, moral og vilje til at arbejde både individuelt og med Kies-kammeraten i fællesskab,” skriver trænerne.

Kies-trænerne tror, at pigerne kan rykke sig endnu mere:

“Specielt på det mentale plan, hvor vi vil forsøge at sætte yderligere fokus,” siger trænerne, som netop er vendt hjem fra en uge på La Santa, hvor eleverne har prøvet kræfter med andre sportsgrene end fodbold.

Optagelsen af elever til skoleåret 2016-2017 er i fuld gang:

“Og vi vil i trænertemaet kigge på de kommende elever gennem forskellige tiltag, individuelle samtaler, træning for kommende elever onsdag d. 9/3 og målmandstrænerkursus d. 12/3. (tilmeldingen er åben til begge dage endnu)

Lyder det spændende og vil du være en del af Kies-familien? Du kan nå det endnu, vi har stadig 3-4 pladser tilbage til næste skoleår,” fortæller trænerne.

Interesserede kan kontakte Trine eller Michael på TF@kies.dk eller msh@kies.dk .

Temaet om idrætsefterskoler er lavet i samarbejde mellem FODBOLD FOR PIGER og de deltagende skoler.

KIES status 2