U17 DM: Slagkraftigt B93-hold trods afgang

0
1076

B93’s U17 DM Piger har mistet to markante profiler i vinterpausen. U-landsholdsspillerne Sofie Svava og Olivia Drost er skiftet til BSF, hvor de nu er en del af 3F Liga-truppen.

Men Østerbro-klubben har fortsat en stor talentmasse i U17-årgangen, og beviset blev leveret, da B93 startede forårssæsonen forrige weekend. Her var modstanderen Varde IF, og den kamp sluttede med en 4-2 sejr til B93 hjemme på kunstgræsbanen i Ryparken.

Varde lagde ellers stærkt ud med en chance allerede efter 15 sekunder, som blev reddet på stregen. Men det satte gang i B93. Sophie Stæhr gjorde til 1-0, Sarah Jankovska udbyggede til 2-0, Varde fik reduceret,  og kunne meget nemt have udlignet til 2-2. Men i det tætte opgør, var det B93’s Maria Jakobsen der fik scoret til 3-1 kort før halvlegen.

I anden halvleg pressede Varde på, og jyderne fik tilkendt et straffe, som de brændt. Derefter var B93s tur til at få straffe, og det omfatte Sarah Jankovska til 4-1. Begge hold havde derefter flere gode forsøg, men Varde fik kun reduceret til kampens resultat 4-2.

 

”B93 har, på trods af afgang, en stor og meget dygtig bredde af piger, som står klar i kulissen. Når man får chancen, giver man gas, som det ses af resultatet mod Varde. Så med små ændringer, kører vi videre hvor vi slap – vi står som et hold på banen,” siger cheftræner Keld Juhl.