HGI gjorde rent bord ved Holland Cup

0
1947

To U13 hold fra Hillerød Damefodbold dominerede internationalt stævne

HGI Damefodbold har sendt os denne artikel:

Langfredag meget tidlig morgen satte 22 U13-piger og fire trænere og ledere kurs mod Almere lige uden for Amsterdam til Holland Cup og 2. påskedag vendte pigerne hjem fra det internationale fodboldstævne med to trofæer.

Stævnet blev indledt med ét minuts stilhed for den netop afdøde hollandske fodboldlegende Johan Cruyff og kl. 14.14 (Johan spillede i nr. 14) stoppede spillet på alle baner, og flere hundrede spillere og tilskuere klappede for at vise Johan Cruyff den sidste respekt.  Flot gestus og lærerigt for os alle.

Begge hold gik videre fra det indledende gruppespil med maksimum point efter flot fodbold mod hollandske og danske modstandere. Holdene blev matchet i nye puljer med mere jævnbyrdige modstandere og HGI formåede igen af vinde hver deres pulje med maksimum points.

Finalen mellem de to Hillerød hold var en realitet og blev lige så spændende og seværdig som forventet. Flot fight og lækker fodbold fra begge hold betød spænding til det sidste.

Bagerst fra venstre: Træner Peter Pedersen, Matilda Westerberg Devantier, Amalie Larsen, Aisha Aslam, Line Pedersen, Mille Herskind Thomsen, træner Casper Eriksen.

Midten fra venstre: Katarina Gro Erdal, Line Smedegaard Petersen, Isabelle Lynge, Phillippa Brovang Agergaard, Karoline Schack Olsen, Alberte Egesøe, Maryam Aslam, Sara Gullestrup Marcussen, Kathrine Møller Kühl.

Forrest fra venstre: Norah Rønde Helsinghoff, Sophia Daastrup, Sophie Bergmann, Emilie Rom Christensen, Olivia Thorndahl, Søs Leander, Ida Briem Selzer Madsen, Julie Schneider