BSF retur fra Dallas og klar til U17 DM-topopgør

0
670

For få dage siden spillede de i USA. Nu er de hjemme igen og klar til topgør i U17 DM-ligaen.

BSFs U17 DM-piger har ikke taget en slapper, mens der har været landskampspause i U17 DM-ligaen. De har været en tur i Dallas i Texas, hvor de har deltaget i Dallas International Girls Cup 2016. Her blev det til to sejre og en uafgjort, inden BSF måtte se sig besejret med 1-2 i kvartfinalen.

Nu gælder det så Brøndby i U17 DM-ligaen. Brøndby er ni point foran og har spillet en kamp færre, så de bliver nok svære at nå for BSF. Men en sejr over Brøndby kan få stor betydning i slaget om sølvmedaljerne. Her fører BSF med et point foran Fortuna, som dog har spillet en kamp mindre end BSF.

Fortuna var modstanderen i BSFs første kamp, som blev spillet den 13. marts. Her vandt BSF med 0-1 ude, hvilket betød, at BSF rykkede op på andenpladsen.

Brøndby-BSF spilles lørdag den 2. april kl. 12.00 på Brøndby Stadion.

Denne artikel er blevet til på baggrund af en mail fra BSF til redaktion@fodboldforpiger.dk. Andre U17 DM-hold er også velkommen til at sende os optakter og kamp-reaktioner. Vi skriver nemlig gerne om alle U17 DM-hold / vh redaktionen