Sofie fra Aabybro blev efterårets spiller på Tonsser

0
1113

19 mål og fire assists. I otte kampe. Sofie Carlsen havde et forrygende efterår på Aabybro Ifs U14-hold, og det har nu resulteret i en flot anerkendelse. Sofie er nemlig blevet kåret til Tonsser U14 Player of the Season på sitet ”Tonsser”, hvor spillere bedømmer hinandens præstationer.

I fire ud af otte kampe i efteråret blev Sofie kåret til Man of the Match af sine holdkammerater. Hendes træner Morten Sundgaard synes da også, at det er fuldt fortjent at Sofie er blevet efterårets største U14-profil på Tonsser:

”Sofie er meget talentfuld og en betydningsfuld spiller, men at hun også er en meget ihærdig pige og samtidig en god kammerat. Sofie har deltaget i samtlige af holdets ugentlige træningsseancer, og hun har sideløbende hermed deltaget i enten træning med U13 Drengene i vores egen klub eller U15 Piger i Fortuna Hjørring for at blive matchet lidt bedre,” siger han til siden.

Sofie drømmer om at komme til at leve af fodbolden, men, som Tonsser skriver, hun har begge ben på jorden:

“Nu spiller jeg helt sikkert sæsonen færdig her, og så må vi se, hvad der kommer bagefter,” siger Sofie Carlsen.

Læs mere på Tonsser her.