U16-DAGBOG: Sidste dag i England og turen hjem til Danmark

0
888

Rikke Madsen og Katrine Kleven fra Lyseng IF skriver sidste kapitel i ugens dagbog fra U16-landsholdets tur til UEFA Development Tournament i England:

Nu er turen ved at lakke mod enden, og med 3 sejre ud af 3 mulige med hjem i baggagen, kan vi med god samvittighed vende tilbage til Danmark. Vi synes, at det har været en fed tur, med mange gode oplevelser. Denne uge har bragt os mere sammen, og har gjort, at vi glæder os endnu mere til næste tur med landsholdet. I løbet af turen har der været seks målscorer, og det har været Line Lassen, Emma Hoppe,  Sabine Hansen,  Josefine Funch, Signe Baattrup og Janni Thomsen. Fra hver kamp vi har spillet, er der blevet kåret en kampens spiller.

I første kamp imod Italien var det Line Lassen som fik titlen. Det var meget velfortjent, da hun også sikrede os sejren med scoringen. I anden kamp imod Tjekkiet var det Nicoline Hansen, der også fik debut, som løb med kåringen som kampens spiller. Hun havde en afgørende del i sejren, og derfor mere end fortjent. I tredje og sidste kamp fik Janni Thomsen kåringen, da hun holdt sammen på holdet, og også havde en fantastisk aktion og følgende målscoring, der gjorde, at vi vandt 2-1 over England.

Trænerteamet :)
Trænerteamet 🙂

Nu sidder vi i lufthavnen, og venter på at komme om bord på vores fly efter en afslappende morgen. Vi stod op kl. 08.15 og spiste derefter morgenmad, som var væsentlig anderledes end de andre morgner. I dag var der også croissants, bacon, cocktailpølser, frugt, det sædvanlige røræg og musserede æg.

Derefter havde vi lektiecafe, hvor der blev knoklet med at indhente lektierne. Dem der ikke havde lektier batlede i Tetris 🙂

Bagefter skulle vi rydde op på værelserne og pakke færdig.

Hjemtur!
Hjemtur!

Tak for at I ville læse med om vores tur, og vi håber I synes det var sjovt at følge med.

Hilsen Katrine Kleven og Rikke Madsen fra værelse 212 🙂

Katrine og Rikke.
Katrine og Rikke.