U16-DAGBOG: Vinder af turneringen!

0
1638

U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Dagens dagbog er skrevet af Lene Christensen, KoldingQ, Sabine Hansen, Team Viborg, og Nicoline Hansen, Greve IF

Dagen startede med en god omgang morgenmad kl. 8.30 for at få en god start dagen inden kampen mod England kl. 14.00 lokal tid. Efterfulgt af 2 timers hvile, så vi rigtig kunne sparke røv!

Kl. 11.00 stod den på matchmeal, hvor der blev serveret en hel masse pasta og kødsovs og noget kylling. Derefter gik vi alle en lille gåtur, for at få gang i benene og få løsnet op, og for at indstille os mentalt så godt som muligt. Da vi kom tilbage, var der direkte gang til mødelokalet, for at forberede os på det engelske spillestil, og hvilke profiler de havde på holdet, som vi lige skulle have lidt styr på.

Signe Baattrup.
Signe Baattrup.

Der var afgang til stadion kl.12.20, hvor for mange at nervøsiteten begyndte at tage mere plads i kroppen. Da vi ankom til stadion, tjekkede vi banen ud, og så hurtigt, at den ikke var helt i top. Vi gennemgik derefter vores standard situationer.

Ida-Marie Sørensen.
Ida-Marie Sørensen.

Da kampen blev fløjtet i gang var alle klar på at give den gas – vi var indstillet på at det ville blive en hård fysik kamp. Vi fik en god start med flere chancer og får tilkæmpet os et straffe, som Signe 100% udnytter ved at sparke den flot op krydset. England pressede højt, hvilket gav os lidt problemer, og skabte desværre en nedfaldsbold som gjorde at de udlignede.

Emma Hoppe.
Emma Hoppe.

Janni udviste god energi og som fortjent scorede hun til 2-1 og blev også kampens spiller.  Vi formåede at holde føringen og vandt kampen.

Josephine Motet og Lene Christensen.
Josephine Motet og Lene Christensen.

Da vi kom tilbage til hotellet var der hygge og god stemning på hotellet, nogle spillede bordtennis, og én efter én kom vi ind til samtaler med trænerne. Da det var turneringens sidste dag var der en hel masse kåringer, bl.a. turneringens bedste spiller, der var mange om buddet men Line Lassen fra Viborg vandt. Vi havde 5 overordnede værdier, hvor vi har valgt en spiller til hver af disse værdier, som vi synes har repræsenteret den enkelte værdi bedst.

Vi afsluttede mødet med at alle skulle skrive autograf på en vimpel og en af vores landsholdstrøjer som gives til vores søde guide Amy.

Vi siger godnat fra 210 og 216 🙂