BSF U14-1 Piger til Nordic Invitational Cup 2016

0
954

Pigerne fra BSF repræsenterede i weekenden Danmark i Nordic Invitational Cup 2016, en svensk fodboldturnering for piger født år 2002, hvor de deltagende hold alle er inviteret på baggrund af deres opnåede resultater nationalt.

Turneringen har deltagelse af nogle af de bedste hold i årgangen fra Finland, Sverige og Norge. BSF blev vinder af deres indledende pulje efter 1-0 sejr over finske Ilves G02, 5-0 sejr over norske Lillehammer KFK og 1-1 mod svenske IF Brommapojkarna.

BSF pigerne vandt kvartfinalen over svenske BK Astrio med 6-5 efter 2-2 i ordinær spilletid og forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

I semifinalen mødte BSF pigerne det stærke svenske hold Enskede IK og efter 1-1 i ordinær spillertid fik svenskerne til danskernes ærgrelse scoret til slutresultatet 1-2 i den forlængede spilletid.

BSF endte samlet på en 4. plads i A-slutspillet efter et 1-3 nederlag i kampen om 3. pladsen til finske PK-PU T02. Turneringen blev spillet på Tyresövallen i Tyresö, 15 km syd for Stockholm, og BSF fik vist flot dansk pigefodbold gennem hele turneringen.

Cheftræner Anders Vang, BSF U14-1 Piger, siger:

“Vi tager hjem fra denne internationale turnering med en tro på, at det vi går og gør i dagligdagen er rigtigt. Vores spillere viser individuelt højt teknisk og taktisk niveau målt i forhold til de bedste skandinaviske hold, men vi fik ikke helt leveret det vi kan som hold i denne turnering. Vi har dog fået en masse international erfaring, som vi kan arbejde videre med på træningsbanen.”