Camilla Kur: Vi skal fra Brøndby med point

0
1185

Fortuna Hjørrings Camilla Kur håber torsdag at kunne tage minimum ét point med hjem fra Brøndby. Men ifølge angriberen ved man aldrig, hvordan kampene mod rivalerne ender  

Af Mia Ostenfeld

3F ligaens nummer ét fra Fortuna Hjørring skal torsdag forsøge at bringe sig yderligere foran Brøndby på andenpladsen. Ifølge Fortuna Hjørrings angriber Camilla Kur så er det vigtigt at holde føringen.

”Det er en rigtig, rigtig vigtig kamp, hvor vi mindst skal have ét point, så vi holder føringen. Det er vejen til at få guldet tilbage til Hjørring,” siger Camilla Kur.

Hjørringgenserne har haft en imponerende start på slutspillet, hvor det er blevet til tolv point i fire kampe. Derfor er det ifølge Camila Kur også vigtigt at fortsætte de gode takter.

”Vi skal holde det gode momentum. Alle har virket til, at de har spillet en god kamp, så hvis alle også får det på torsdag, så tror jeg ikke, at det er helt umuligt at tage fra Brøndby med tre point,” fortæller Camilla Kur.

Men selvom Fortuna Hjørring ser skrammende ud på papiret, så ved Camilla Kur også, at det blive en svær kamp

”Man ved aldrig, hvordan det ender mod Brøndby. De har et rigtig godt mandskab og et utrolig stærkt sammenhold. De har rigtig dygtige spillere over hele linjen, derfor er ikke nogen specielle, vi skal være særligt opmærksomme på,” fortæller Fortuna-angriberen.

Om det lykkes Fortuna Hjørring at få point mod Brøndby, det vil vise sig torsdag kl. 13, hvor kampen skal afgøres.