DM-guld til fodboldpigerne fra ISI Idrætsefterskole

0
1414

For andet år i træk lykkedes det fredag fodboldpigerne fra ISI Idrætsefterskole i Ikast at hive guld hjem ved Efterskole DM. Det skete efter en taktisk og spændende finale mod BGI akademiet, som ISI vandt efter først omkamp og siden straffesparkskonkurrence.

“Turneringen var lang, og op til finalen var ved at være godt brugte og kæmpede på de sidste kræfter. Vi vidste, at BGI var et stærkt hold – men de havde også respekt for os, og derfor turde ingen af holdene at satse for meget,” fortæller ISI-spiller Juliane Paaske, der især havde roser til målmand Kathrine Thisgaard:

“Hun spillede fænomenal kamp og fortsatte i straffesparkskonkurrencen, hvor hun greb det først spark fra BGI ud. De næste to skytter sparkede forbi målet, mens vores tre første skytter alle scorede”.

Dermed vandt ISI straffesparkskonkurrencen med 3-0. Til stor glæde for holdet – og den ene del af trænerduoen, Louise Husum Snedker og Mads Løvig:

“At pigerne vinder to år i træk sætter en fed streg under, hvor stærkt pigefodboldkonceptet på ISI har udviklet sig. Vores balance mellem morgentræning, skole, klubtræning og ikke mindst efterskoleliv giver både sportslig og personlig udvikling til pigerne. Som slår igennem blandt andet i en turnering som denne,” siger Mads Løvig.

Nu er ISI-pigerne tilbage i Ikast, hvor de glæder sig til næste udfordring: Næste uges Final 4-stævne.

ISI Fodboldpiger DM2