Peter Bonde skal træne Oure’s fodboldpiger

0
2530
[DK=20130319: Landsholdet træner i Marbella - Peter Bonde, ass. træner DK og Christian Eriksen, DK] [UK=20130319: Danish Practice in Marbella - Peter Bonde, ass. coach DK and Christian Eriksen, DK]

Peter Bonde skal fra 1. august stå i spidsen for Oure Fodboldakademis kvindehold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

Peter Bonde, der både har været landstræner for kvindelandsholdet og assistenttræner for herrelandsholdet, skal fremover træne fodboldpiger på Skolerne i Oure Sport og Performing Arts på Sydfyn.

Peter Bonde er fra 1. august ansat som træner for pigerne på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium, hvor han skal være med til at videreudvikle skolens unikke kvindefodbold-projekt på Oure Fodboldakademi.

”Jeg glæder mig til at være daglig træner igen, og komme på banen hver dag og arbejde med at gøre pigerne på Oure dygtigere hele tiden,” siger Peter Bonde.

”Der er et fantastisk setup på Skolerne i Oure. Her går uddannelse, kostskolemiljøet og elitefodbold op i en højre enhed. Oure Fodboldakademi er det tætteste vi i Danmark kommer forholdene på de udenlandske fodboldakademier, altså steder hvor spillerne bor, spiser, går i skole, træner og spiller kampe under samme tag,” siger Peter Bonde, der kan se tilbage på 16 år i DBU, heraf fem år som trænerkonsulent, 1 1⁄2 år som kvinde A-landsholdstræner, og næsten 10 år som assistent for herre A-landsholdet.

”Vi er glade for, at en trænerkapacitet som Peter har sagt ja til at stå i spidsen for vores kvindeprojekt på Oure Fodboldakademi. Det har været vigtigt for os at finde en træner, som kan bygge videre på det projekt, vi har sat i gang. Peters meritter taler for sig selv, og han har vist, at han er i stand til at skabe resultater, samtidig med at han udvikler den enkelte spiller og et stærkt kollektiv,” siger sportsleder og formand for Oure Fodboldakademi, Johnny Vaaben Johansen og fortsætter:

“Peter Bonde har en stor erfaring med kvindefodbold samt et stort netværk, som er med til at løfte vores allerede i forvejen fine setup for kvindefodbold på Oure. Vi glæder os til at Peter bliver en del af træner-teamet, så vi kan arbejde videre på at blive Danmarks førende fodboldakademi,” siger han.

Peter Bonde var i halvandet år kvindelandlandstræner. Her ses han med Merete Pedersen i en landskamp. Foto udlånt af Skolerne i Oure
Peter Bonde var i halvandet år kvindelandlandstræner. Her ses han med Merete Pedersen i en landskamp. Foto udlånt af Skolerne i Oure